dinsdag 18 november 2014

Halloween 2014 in Disneyland Parijs

Halloween 2014 in Disneyland Parijs

Halloween ligt alweer enkele weken achter ons, dus het werd hoog tijd om de foto’s van ons halloweenuitstapje naar Disneyland Parijs online te zetten zodat jullie kunnen meegenieten.

We begonnen ons weekendje deze keer onder een blauwe hemel met een ballonvlucht in PanoraMagique, de heliumballon in de Disney Village. Je hebt er een mooi uitzicht hebt over Disneyland en de wijde omgeving. Op 31 oktober zijn we naar de Halloween Party geweest: een speciaal evenement in het Disneyland Park ter gelegenheid van Halloween, na de gewone openingsuren.

PanoraMagique

We hebben (alweer!) heel veel geluk gehad met het weer. De eerste twee dagen van onze trip (31 oktober en 1 november) leek het wel zomer, ongetwijfeld een gevolg van de opwarming van de Aarde. Volgens de Belgische weerman was het in Ukkel de warmste 1 november sedert 1901, en we nemen graag aan dat dat ook voor Parijs en omgeving gold. Op de derde dag was zowat 50% kans op regen voorspeld, maar het is gelukkig de hele dag droog gebleven. Er was wel te veel wind voor de luchtballon, maar die hadden we dus gelukkig al op dag 1 gedaan.

Mickey's Halloween Celebration

Een selectie van onze foto’s vind je op Google Plus. Voor de overzichtelijkheid heb ik ze ondergebracht in verschillende albums:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten