maandag 18 augustus 2014

Iedereen GENiaal!

Iedereen GENiaal is dit jaar het thema van het cartoonfestival in Knokke-Heist. Ik vraag me af of men zich voor deze slogan zou hebben laten inspireren door Gili’s theatershow Iedereen paranormaal van enkele jaren geleden. Hoe dan ook, zoals je merkt zit in ‘geniaal’ het woordje ‘gen’ verstopt. In deze editie van het cartoonfestival staat dan ook de wetenschap, en meer bepaald de humane genetica, centraal.

Cartoonfestival Knokke-Heist 2014 - Iedereen GENiaal!

Het cartoonfestival is dit jaar een verrassende combinatie van cartoons en wetenschap. Maar vrees niet: je hoeft geen professor te zijn om de grapjes te snappen. Ze gaan overigens lang niet allemaal over wetenschap.

Dolly, het geclownde schaap

Het festival is dit jaar al aan zijn 53e editie toe. Het is dus ouder dan ik. Dit jaar vindt het festival plaats in een grote tent op het strand ter hoogte van het casino. Ik vond het wel bijzonder storend dat in de aanpalende tent van BMW Beach Lounge de muziek véél te luid stond.

Nog tot en met 14 september dagelijks toegankelijk van 10.00 tot 19.00 uur. Tip: tijdens de vuurwerkavonden van 19, 21, 23, 25 en 27 augustus zelfs open tot 22.00 uur.

cartoonfestival.knokke-heist.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten